Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Sinoć je na leskovačkoj Roštiljijadi obeležio sjajan nastup popularne rok grupe Riblja Čorba

Sinoć je sjajan nastup na leskovačkoj Roštiljijadi obeležio sjajan nastup popularne rok grupe Riblja Čorba, na kom je prema zvaničnim podacima prisustvovalo više od 15.000 posetilaca.

Pre koncerta, u kabinetu gradonačelnika i Svečanoj sali grada priređen je prijem za frontmena ove grupe Boru Đorđevića.

„Imam tu privilegiju da, kao domaćin, ugostim frontmena najpopularnijeg rok benda sa ovih prostora – Riblje čorbe – koji će večeras na velikoj bini leskovačke Roštiljijade prirediti spektal za pamćenje.

Neizmerna mi je čast što ovako veliko ime rok scene nastupa u okviru našeg festivala roštilja, i to ne po prvi put, a njihovo prisustvo je dovoljan pokazatelj o značaju i mestu Roštiljijade u turističkoj ponudi Balkana. Siguran sam da ćete publici prirediti koncert za pamćenje!“, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Ribljoj Čorbi ovo nije prvi nastup na Roštiljijadi, već treći.

„Na prethodnim nastupima koje smo imali u Leskovcu, bilo je po 40.000 ljudi, i vaš grad možemo smatrati jednim od naših geografskih uporišta. Pored pljeskavica uživaćemo i u dobroj muzici, koju sa zadovoljstvom mogu priznati slušaju i mlade generacije, koji znaju šta je dobra muzika“, kazao je frontmen grupe Bora Đorđević.