Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Škola fudbala Jedinstvo iz Bošnjaca treća na Nacional kupu u Nišu

Dvadesetčetiri ekipe učestvovale su na drugom „Nacional kup“ u organizaciji fudbalskog kluba Nacional iz Niša. Polaznici škole fudbala Jedinstva iz Bošnjaca u konkurenciji 24 ekipa osvojili su 3. mesto.
Polaznici škole fudbala Jedinstvo iz Bošnjaca su svojim igrama skrenuli pažnju i interesovanje velikih klubova i to je još jedan pokazatelj da smo na pravom putu rekao je za Info centar juga Igor Mitić trener i koordinator škole fudbala.
„Prvo smo ubedljivo pobedili FK Turist iz Niške Banje rezultatom 10-0. Drugu utakmicu smo igrali rezultatom 1-1 sa ekipom Soko Grad iz Soko Banje. U trećoj utakmici smo savladali FK Kopernikus sa 6-1 i završili prvi u grupi sa 7 bodova i nastavili takmičenje u osmini finala. Tu smo pobedili smo FK Arena iz Niša rezultatom 2-1 i ostvarili plasman u četvrt finale gde smo pobedili FK TSC iz Prokuplja sa 2-1“ ističe Igor Mitić.
U polufinalu ih je pobedio FK Filip Filipović iz Niša koji je i osvojio turnir pobedivši FK Radnički iz Niša u finalu.
„Mi smo za treće mesto ubedljivo savladali niški Železničar rezultatom 5-2 i više nego zasluženo osvojili treće mesto u žestokoj konkurenciji. Kad sve to saberemo rezultatom moramo biti zadovoljni. Za neke je to možda bio neočekivan rezulat s obzirom da smo mi klub iz male sredine, ali ja slobodno mogu da kažem iz velike škole“ zaključuje Igor Mitić trener i koordinator škole fudbala Jedinstvo iz Bošnjaca.