IZBORI 2023 Srbija Vesti

Srpska napredna stranka saopštava da je lista “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” večeras sa ubedljivom razlikom pobedila na svim biračkim mestima

Srpska napredna stranka saopštava da je lista “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” večeras sa ubedljivom razlikom pobedila na svim biračkim mestima na kojima su održani ponovljeni izbori.

ICJ – Aleksandar Vucic – Srbija ne sme da stane

U odnosu na rezultate izbora koji su održani 17. decembra, Srpska napredna stranka uvećala je svoju dominaciju na 70% osvojenih glasova. Najsnažnija podrška građana ostvarena je u Beloj Palanci gde je lista “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” osvojila 84.27% glasova, a drugoplasirana je lista “Srbija protiv nasilja” sa osvojenih 3,44% glasova.

Srpska napredna stranka zahvaljuje se na ogromnoj podršci i pomoći predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i narodu Srbije koji su naša snaga.

Nastavićemo još jače da se borimo kako bismo ubrzali ekonomski napredak Srbije, povećali životni standard građana i očuvali samostalnost i nezavisnost države, jer Srbija ne sme da stane!

infocentarjug.rs