Bojnik Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Srbija Vesti

U Bojniku potpisan ugovor sa preduzećem AB Kop – Počinje asfaltiranje ulica Prvomajske, 28. marta i Nikolaja Dinića

Opština Bojnik i preduzeće AB Kop potpisali su danas ugovor o izvođenju radova na asfaltiranju tri ulice u ovoj opštini. Kako je kazao načelnik OU Nebojša Stanković, opština Bojnik će zajedno sa Ministarstvom bez portfelja zaduženog za unapređenje i razvoj, finansirati radove na asfaltiranju ulica Prvomajske, 28. marta i Nikolaja Dinića. Vrednost projekta je 6 miliona i 780 hiljada dinara sa PDV-om. Rok za završetak asfaltiranja ulica u Bojniku je 45 dana.

Zamenik predsednika opštine Dejan Stojanović istakao je da opština Bojnik ima ambiciozne planove koji se odnose na unapređenje infrastrukture i u tom kontekstu preduzimanje aktivnosti na asfaltiranju ulica i puteva dodajući da ovaj posao zavisi i od projekata koje bi finansirala ministarstva ili razvojne organizacije.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.