Bojnik Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Srbija Vesti

U Bojniku sutra zakazana sednica Skupštine

Za sutra, četvrtak 18. februar, je zakazana 6. sednica Skupštine u Bojniku koja će uz poštovanje svih epidemioloških mera biti održati u Ustanovi Doma kulture.

Na ovoj sednici odbornici će se izjasniti o Predlogu Odluke o zaduživanju opštine Bojnik za finansiranje tekuće likvidnosti, Predlogu Odluke o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije Završnog računa budžeta opštine Bojnik za 2020. godinu i Predlogu Odluke o izmeni i dopuni Poslovnika Skupštine opštine Bojnik.

Na dnevnom redu je i Predlog Odluke o usvajanju izveštaja o radu Skupštine opštine Bojnik za 2020. godinu, Predlog Odluke o usvajanju Izveštaja o radu Opštinske uprave opštine Bojnik za period 01.01.2020. godine do 31.12.2020. godine, kao i Predlog Odluke o usvajanju Finansijskog izveštaja Predškolske ustanove „Đuka Dinić“ Bojnik za 2020. godinu.

Na dnevnom redu je i Predlog Odluke o usvajanju izveštaja o radu Narodne biblioteke „Vuk Karadžić“ Bojnik za period 01.01.2020. godine do 31.12.2020. godine i Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na godišnji program rada Narodne biblioteke „Vuk Karadžić“ Bojnik za 2021. godine.

Pred odbornicima će se naći i Predlog Odluke o usvajanju Izveštaja o radu Turističke organizacije opštine Bojnik za period 01.01.2020. godine do 31.12.2020. godine, Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Plan i program rada Turističke organizacije opštine Bojnik za 2021. godinu, Predlog Odluke o usvajanju Izveštaja o radu Ustanove dom kulture „Bojnik“ sa finansijskim izveštajem za period 01.01.2020. godine do 31.12.2020. godine i Predlog Odluke o davanju saglasnosti na Program rada Ustanove dom kulture „Bojnik“ za 2021. godinu.

Biće razmatran i Predlog Odluke o usvajanju Izveštaja o radu Ustanove sportska hala „Bojnik“ Bojnik za 2020. godinu zajedno sa Predlogom  Rešenja o davanju saglasnosti na Program rada Ustanove sportska hala „Bojnik“ za 2021. godinu.

Odbornici će diskutovati i o Predlogu Rešenja o imenovanju Upravnog odbora Ustanove dom kulture „Bojnik“, ali i o Predlogu Rešenja o utvrđivanju prestanka dužnosti predsednika i svih članova Nadzornog odbora Ustanove dom kulture „Bojnik“.

Na ovoj sednici biće imenovani i članovi Nadzornog odbora Ustanove dom kulture „Bojnik“.

 

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.