Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Politika Srbija Vesti

U centru Leskovca predstavljen i podeljen najnoviji broj SNS-Informatora

Danas je u centru Leskovca predstavljen i podeljen najnoviji broj SNS-Informatora. U broju ovog lista centralno mesto dato je prvoj zvaničnoj poseti naše zemlje Manami i Kraljevini Bahrein. Ova poseta označiće, kako je rečeno produbljivanje saradnje sa ovom arapskom zemljom u raznim oblastima.

Infrastrukturni projekti koji se započinju ili privode kraju u Srbiji su najvidljiviji u oblasti izgradnje novih saobraćajnica koje će privući sa jedne strane investitore, a sa druge povezaće naše gradove sa čitavim regionom, a ova tema obrađena je kroz posetu predsednika Vučića ovim radovima koji se izvode.

Pomoć građanima, ali bez podizanja javnog duga je nešto što karakteriše našu zemlju i čemu je posvećena značajna pažnja u ovom broju SNS Informatora, kazala je Bojana Pavlović, član Unije mladih.

Srbija gradi fabriku vakcina je tema koja je ocenjena kao istorijski uspeh jer osim proizvodnje kineske vakcine i podizanja fabrike, na Torlaku će se raditi ruska vakcina Sputnik V.

Solidarnost sa susednim zemljama u regionu u vidu isporuke vakcina ocenjena je u ovom broju kao gest humanosti i dobrosusedskih odnosa naše zemlje.

Još jednom je ocenjeno da je članstvo u EU je strateški prioritet naše zemlje o čemu za ovaj broj izjavljuje premijerka Ana Brnabić.

Posebna pažnja data je u rubrici SNS Panorama i lokalnim pitanjima među kojima svoje zasluženo mesto zauzima i Leskovac koji je od početka ove godine sproveo preko 300 humanitarnih akcija,

Ovaj broj deljen je i prolaznicima koji su mogli da postavljaju pitanja i daju sugestije.