Društvo Lebane Vesti

U lebanskom Domu zdravlja 40 lica dobija stalni radni odnos

Danas je 40 radnika, koji će potpisati ugovore na neodređeno vreme u Domu zdravlja u Lebanu, bilo na prijemu u Skupštinskoj sali Opštine Lebane zajedno sa direktorom Vladanom Stanojevićem i predsednikom PO Ivanom Bogdanovićem, saopšteno je iz kabineta Privremenog organa.

Foto:Opstina Lebane – Prijem za nove radnike

Predsednik privremenog organa opštine Lebane, Ivan Bogdanović, rekao je da mu je zadovoljstvo da je kadar Doma zdravlja podmlađen i što su vredni i požrtvovani ljudi nagrađeni i ostaju da rade u svome mestu. On je podsetio prisutne da je od 2018. godine ukupno 83 radnika zaposleno u ovoj zdravstvenoj ustanovi, a od toga 11 lekara.

Foto – Opština Lebane – Privremeni organ

U saopštenju se dalje navodi da je direktor lebanskog Doma zdravlja dr Vladan Stanojević zahvalan Vladi Republike Srbije, koja je usvojila na sednici Zaključak kojim je saglasna da se u radni odnos na neodređeno vreme prime zdravstveni radnici, saradnici i druga lica koja su radila na poslovima lečenja obolelih od zarazne bolesti COVID-19 ili na pratećim pomoćno-tehničkim poslovima u zdravstvenim ustanovama u javnoj svojini i privremenim objektima za smeštaj i lečenje obolelih od ove zarazne bolesti.

infocentarjug.rs

 

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.