Društvo Leskovac Srbija Vesti

U ponedeljak bez struje dve ulice u Leskovcu i tri sela

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će u ponedeljak 26.02. 2024. godine u periodu od 08.30 do 10 časova bez električne energije biti korisnici u Bratmilovcu, od 08.30 do 14 časova korisnici u Mrštanu i od 09 do 15 časova korisnici u Petrovcu.

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na sistematskoj zameni mernih mesta. Zbog toga će u ponedeljak 26.02. 2024. godine u periodu od 08.30 do 12 časova bez električne energije biti korisnici u delovima ulica Babičkog odreda i Zmaj Jovine u Leskovcu.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova organizovan je bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje. Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.