Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Srbija Vesti Vlasotince

U Vlasotincu održan tradicionalni Uskršnji vašar

Tradicionalni Uskršnji vašar ručno rađenih proizvoda, koji priređuje Centar za decu i omladinu, u okviru Centra za socijalni rad opština Vlasotince i Crna Trava, održan je danas na platou ispred zgrade opštine. Proizvodi sa motivima najvećeg hrišćanskog praznika ove godine izloženi su u manjem obimu nego inače, zbog poštovanja protivepidemijskih mera.

– Radove su izradila deca koja pohađaju Dnevni boravak, uz pomoć drugara iz OŠ „Siniša Janić“ i Tehničke škole. Novac prikupljen od prodaje radova koristiće se za organizaciju izleta korisnika centra i obeležavanje njihovih rođendana – rekla je vaspitač u Centru za decu i omladinu Jelena Popović.

Korisnici Dnevnog boravka osim, pred Uskrs, priređuju vašar ručno rađenih proizvoda i pred Novu godinu.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.