Jug Srbije Vesti Vladičin Han

Vučić: "Ne bavim se opozicijom, imam pametnija posla"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas „lansiranju“ 111. nosača sa obe strane mosta Vrla u Vladičinom Hanu, koji je sa 644,4 metara najduži most na južnom kraku Koridora 10. Na najtežnoj deonici kroz Grdeličku klisuru ovih dana je počelo i postavljanje prvog asfalta i izvode se intenzivni radovi duž cele trase južnog kraka.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Vladičinom Hanu da ga ne zanimaju svađe u opoziciji, da nema vremena time da se bavi jer ima mnogo posla…
Ne bavim se time, imam pametnija posla… Ne zanimaju me njihove sujete i svađe, neka rade šta hoće. Bili oni zajedno ili rastavljeni, rezultat im je isti. Ljudi cene one koji rade i imaju rezultate. Oni uvek viču pre izbora da su pobedili, i pred predsedničke i pred parlamentarne izbore. A onda narod izabere one koji rade, imaju rezultate i bore se za njihovu budućnost. Neće narod one koji se bore samo za fotelje – rekao je Vučić.
Upitan kada će lideru PSG Saši Jankoviću mirno predati vlast, Vučić je rekao:
Ne odlučujem o tome ja, nego građani! Ali, nikad oni neće vladati, jer ih narod neće. Odlučiću kad ću izabrati nekog da me zameni i on će ih pobeđivati na izborima… – poručio je Vučić.

Predsednik Srbije uputio je danas novinare na štivo „Pokondirene tikve“ u odgovor na pitanje novinara kako komentariše činjenicu da je magazin Vreme na naslovnoj strani objavio pogrešnu fotografiju uz tekst koji se tiče čuvenog sociologa Maksa Vebera.
“Preporučujem da svi pročitate ‘Pokondirenu tikvu’ i onda ćete sve da razumete o onima koji se prave da su najpametniji I svima drugima drže predavanje. Predstavljaju se kao elita, a sve su, samo elita nisu”, rekao je Vučić novinarima u Vladičinom Hanu.