Leskovac Vesti

Zakupljeno 14 štandova za Roštiljijadu, druga licitacija u petak

Turistička organizacija grada Leskovca je, u okviru priprema za realizaciju predstojeće privredno – turističke manifestacije „Roštiljijada 2016“, održala prvu licitaciju za izdavanje poslovnog prostora i korišćenje javnih površina i postavljanje ugostiteljskih objekata u vreme trajanja 27. „Roštiljijade“.

Leskovac – Prva licitacija je održana je danas u sali Skupštine grada Leskovca sa početkom u 17 h. Uz poštovanje opštih i posebnih uslova iz javnog poziva za oglašavanje licitacije a prema projektovanom planu lokacija, tokom prve licitacije je, od strane 8 ugostiteljskih radnji iz Leskovca, Čačka i Knjaževca, zakupljeno 14 štandova sa pripadajućim baštama u Zoni A, što je na nivou  održanih prvih licitacija iz prethodnih godina. 
Druga licitacija, na kojoj će se izdavati preostali poslovni prostor, zakazana je za petak, 19.08.2016. godine u sali Skupštine grada Leskovca u 17 h.
Po završetku druge licitacije pristupiće se zakupu poslovnog prostora putem slobodne pogodbe uz napomenu da se preostali poslovni prostor neće izdavati ispod početne cene zakupa.