Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Crveni krst Lebane sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst Lebane u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša u četvrtak 21. maja organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija će biti organizovana u Gimnaziji Lebane u vremenu od 9 do 14 časova, uz povećane mere opreza. Pozivaju se svi punoletne građane da se odazovu akciji i na taj način pokažu jož jednom svoju humanost.

Iz Crvenog krsta upozoravaju davaoce da se ne odazivaju akciji ukoliko su u poslednjih 28 dana putovali van Srbije, a to se odnosi i na one koji imaju prehladu, kijavicu, kašalj, povišenu temperaturu ili su bili u kontaktu sa bolesnom osobom čiji simptomi liče na infekciju virusom korona.

 

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.