Lebane Vesti

62 prvaka danas prvi put selo u klupe u OŠ Vuk Karadžić

U OŠ „Vuk Karadžić“ u Lebanu u matičnoj školi danas je krenulo u školu 44 đaka, dok je u isturenim opdeljenjima upisano 18 učenika.

Lebane – Stariji drugari su se potrudili da prvacima na najlepši način požele dobrodošlicu, te su tako sa savojim nastavnicima spremili bogat program.

OS Vuk Karadzic Lebane 1.9. 007 OS Vuk Karadzic Lebane 1.9. 006 OS Vuk Karadzic Lebane 1.9. 005

Program dobrodoslice najmlađim đacima pripremili su njihovi stariji drugari. Recitatori Teodora Stanković, Tara Mitić i Jakov Miljković kazivali su stihove, a program su oplemenili mladi pijanisti Doroteja Bogdanović i Bogdan  Bogdanović. Voditeljke Anja i Anastasija, kao i ostali glumci dočarali su prvacima  aktivnosti koje ih čekaju u narednih osam godina koliko će provesti u ovoj obrazovnoj ustanovi. Svi zajedno prepoznavali su slova, pevali i igrali. Osmeh na licu svakog deteta ali i roditelja je siguran znak prijatne dobrodošlice u OS „Vuk Karadžić“.

OS VUK 007 OS VUK 006 OS VUK 004

Prvaci su kao poklon od škole dobili bedževe sa dečjom ilustracijom i nazivom ustanove, što ih je dodatno obradovalo.

OS VUK 002 OS VUK 001 OS Vuk Karadzic Lebane 1.9. 007

Ova škoja radi u jednoj smeni t.j. samo u prepodnevnoj. Škola je za vreme raspusta okrečena, urađena je dezinfekcija, deratizacija i dezinsekcija tako da spremno dočekujemo novu školsku godinu izjavio je za naš portal direktor Dragan Jović.

OS Vuk Karadzic Lebane 1.9. 004