Društvo Leskovac Srbija Vesti Vlasotince

Bez struje u četvrtak pojedine ulice i naselja

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će u četvrtak 29.02. 2024. godine u periodu od 08 do 17 časova bez električne energije biti korisnici u ulicama Vuka Karadžića i Živojina Mišića u Gornjoj Jajni.

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na čišćenju rastinja u trasi 10 kV DV. Zbog toga će u četvrtak 29.02.2024. godine u periodu od 09 do 11 časova bez električne energije biti fabrika vode u Vlasotincu, a u periodu od 11.30 do 15 časova korisnici u Manastirištu, Brezovici. Jastrebcu i Boljaru.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova organizovan je bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje. Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.