Bojnik Jablanički okrug Jug Srbije Vesti

Cakić: „Posebna pažnja mladim bračnim parovima koji žele da se bave poljoprivredom“

Opština Bojnik u želji da podstakne stočarsku proizvodnju budžetom za narednu godinu želi da poveća iznos podsticajnih sredstava za ovu oblast.

Pomoćnik predsednika opštine Saša Cakić podseća da je u 2019. godne iz budžeta izdvojeno 15 miliona dinara i da su mere imale efekta.

Posebna pažnja biće posvećena merama koje imaju za cilj da stimulišu mlade bračne parove koji na selu žele da započnu bavljenje poljoprivredom.

Cakić zaključuje da je opština Bojnik u samom vrhu i zauzima 10. mesto uzimajući u obzir svoju veličinu i broj stanovnika za izdvajanja u okviru primarne poljoprivredne proizvodnje u Srbiji.

 

(Info centar juga)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.