Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Leskovac Srbija Vesti

Izbor najboljih u menadžmentu ljudskih resursa 2019

Biti najbolji u bilo čemu je veliki uspeh, ali biti najbolji u oblasti menadžmenta jeste mudrost uspešnog poslovanja, koju su prisutni na godišnjem samitu Instituta za menadžment ljudskih resursa Srbije, kao pojedinci i organizacije prepoznali.

U nameri da se takav uspeh promoviše, a rad nagrađuje Resurs Grupa i Institut za menadžment ljudskih resursa Srbije, dodeljuje priznanja i nagrade za jasno definisane vizije, kreativne pristupe, originalnosti i brojne doprinose na osnovu kojih je stručna Komisija procenila za najbolje u Srbiji.

Institut za menadžment ljudskih resursa Srbije započinje tradiciju dodeljivanja priznanja za sve one koji su doprineli postavljanju najviših standarda, u svom poslovanju i koji su dali najveći doprinos praksi upravljanja ljudskim resursima u Srbiji, u proteklom i sadašnjem vremenu.

Ovaj Institut dodelio je priznanja „NAJBOLJI U SRBIJI“ iz oblasti menadžmenta ljudskih resursa. U prisustvu predstavnika lokalnih samouprava, Agencije za mirno rešavanje sporova, Vlade Republike Srbije, brojnih udruženja i organizacija, ta priznanja dobilo je 20 najzaslužnijih i najboljih u ovom resursu. Nagrađenima je u Fruškim termama, u banji Vrdnik, priznanja uručio docent dr Srećko Stamenković, direktor Resurs Grupe.

Ovo vredno priznanje koje se dodeljuje najzaslužnijima za doprinos u razvoju i upravljanju ljudskim resursima u Srbiji uručeno je i Goranu Joviću, direktoru Regionalne privredne komore za Jablanički i Pčinjski okrug koji je kao zaslužni pojedinac primio nagradu „Najbolji u menadžmentu ljudskih resursa“.

Institut je takvu odluku doneo ceneći sveukupni angažman, rezultate i menadžerski aktivizam Gorana Jovića u ekonomskom razvoju privrede ovog dela Srbije, a posebno u oblasti mendžmenta ljudskih potencijala što predstavlja ključ za ekonomski uspeh i zdrave partnerske odnose privrednika juga Srbije sa užim i širim okruženjem, kao i afirmaciji prekogranične saradnje. Izbor i dodeljivanje nagrada „Najbolji u menadžmentu ljudskih resursa“ ima za cilj prepoznavanje onih pojedinaca i institucija koje su dale najveći doprinos praksi upravljanja ljudskim resursima u Srbiji u proteklom i sadašnjem vremenu.

 

(Info centar juga)