Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Leskovac Srbija Vesti

Izbor najboljih u menadžmentu ljudskih resursa 2019

Biti najbolji u bilo čemu je veliki uspeh, ali biti najbolji u oblasti menadžmenta jeste mudrost uspešnog poslovanja, koju su prisutni na godišnjem samitu Instituta za menadžment ljudskih resursa Srbije, kao pojedinci i organizacije prepoznali.

U nameri da se takav uspeh promoviše, a rad nagrađuje Resurs Grupa i Institut za menadžment ljudskih resursa Srbije, dodeljuje priznanja i nagrade za jasno definisane vizije, kreativne pristupe, originalnosti i brojne doprinose na osnovu kojih je stručna Komisija procenila za najbolje u Srbiji.

Institut za menadžment ljudskih resursa Srbije započinje tradiciju dodeljivanja priznanja za sve one koji su doprineli postavljanju najviših standarda, u svom poslovanju i koji su dali najveći doprinos praksi upravljanja ljudskim resursima u Srbiji, u proteklom i sadašnjem vremenu.

Ovaj Institut dodelio je priznanja „NAJBOLJI U SRBIJI“ iz oblasti menadžmenta ljudskih resursa. U prisustvu predstavnika lokalnih samouprava, Agencije za mirno rešavanje sporova, Vlade Republike Srbije, brojnih udruženja i organizacija, ta priznanja dobilo je 20 najzaslužnijih i najboljih u ovom resursu. Nagrađenima je u Fruškim termama, u banji Vrdnik, priznanja uručio docent dr Srećko Stamenković, direktor Resurs Grupe.

Ovo vredno priznanje koje se dodeljuje najzaslužnijima za doprinos u razvoju i upravljanju ljudskim resursima u Srbiji uručeno je i Goranu Joviću, direktoru Regionalne privredne komore za Jablanički i Pčinjski okrug koji je kao zaslužni pojedinac primio nagradu „Najbolji u menadžmentu ljudskih resursa“.

Institut je takvu odluku doneo ceneći sveukupni angažman, rezultate i menadžerski aktivizam Gorana Jovića u ekonomskom razvoju privrede ovog dela Srbije, a posebno u oblasti mendžmenta ljudskih potencijala što predstavlja ključ za ekonomski uspeh i zdrave partnerske odnose privrednika juga Srbije sa užim i širim okruženjem, kao i afirmaciji prekogranične saradnje. Izbor i dodeljivanje nagrada „Najbolji u menadžmentu ljudskih resursa“ ima za cilj prepoznavanje onih pojedinaca i institucija koje su dale najveći doprinos praksi upravljanja ljudskim resursima u Srbiji u proteklom i sadašnjem vremenu.

 

(Info centar juga)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.