Leskovac Vesti

Cvetanović: Ostale lokalne samouprave da izdvajaju finansijska sredstva za unapredjenje Opšte bolnice

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i direktor Opšte bolnice Leskovac, dr Nebojša Dimitrijević. održali su konferenciju za novinare. Na ovom skupu sumirani su rezultati rada u
ovoj i planovi za narednu godinu.

„Ovo je prilika da se u ime lokalne samouprave zahvalim svim ljudima dobre volje i svim donatorima koji su uložili stredstva u bolje uslove rada lekara i medicinskog osoblja ove zdravstvene ustanove“ rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović.

On je naglasio da će i naredne godine Opšta bolnica u Leskovcu menjati svoj izgled i  pozvao ostale lokalne samouprave Jablaničkog okruga da izdvajaju finansijska sredstva za njen rad i unapredjenje uslova rad.

Direktor Opšte bolnice dr Nebojša Dimitrijević , rekao je da je tokom 2015. godine Opšta bolnica ispunila sve ono što je zacrtano planom i programom rada, u tom kontekstu ispunjene su sve obaveze prema dobavljačima , a nabavljeni su i novi najsavremeniji aparati za dijagnostiku i lečenje.

On je naglasio da je timski rad dobveo do rezultata, a posebno je
zahvalio lokalnoj samoupravi na svestrdnoj podršci, ali i brojnim
sponzorima.

„Opšta Bolnica u Leskovcu je tokom ove godine učinila dosta i na
stručnom usavršavanju zdravstvenog osoblja“, kazao je Saša Grgov, načelnik Internističke službe , a dr Predrag Ivanović, načelnik Hirurgije, istakao je da u narednom periodu
predstoji rad na unapredjenju Cenralne intenzivne nege.

Nakon pres konferencije gradonačelnik Leskovca je obišao Opštu bolnicu u Leskovcu.