Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Danas počelo asfaltiranje ulice 22. divizije u naselju Ančiki

U ulici 22. divizija u leskovačkom naselju Ančiki u toku su radovi na asfaltiranju ove ulice u dužini od 214 metar a radove su danas obišli gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović i direktor JP Urbanizam i izgradnja, Novica Nikolić. Vrednost ove investicije je 5,8 miliona dinara, a ona će biti završena u toku sutrašnjeg dana, kada se očekuje postavljanje drugog sloja asfalta.

„Ančiki, Bratmilovce i Bobište postaju jedan deo od najurbanijih delova grada i karakteristika ovog dela grada je da ovde možete videti puno privrednih subjekata i prema informacijama koje dobijam u toku tekuće godine biće izgrađen veliki broj lokala i objekata upravo na ovom prostoru“ – kazao je Cvetanović.

Cvetanović je potsetio prisutne da je u ovom naselju izgrađena ambulanta zajedno sa objektom MZ u vrednosti od preko 14 miliona dinara, asfaltirane su ulice Dalmatinska, Mirko Gorčić i Sreten Gičić u vrednosti 17 miliona, dok je za kanalizacija u ulici Toma Kostić izdvojeno 2,3 miliona dinara.

       

Direktor JP Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić kazao da je ulica 22. devizije bila u jako lošem stanju i najveći problem bilo odvođenje atmosferskih voda sa kolovoza. Ugradnjom gajger slivnika ovaj problem je rešen a započeto asfaltiranje biće završeno u toku sutrašnjeg dana.

 

Info centar juga