Društvo Medveđa Sijarinska banja Vesti

Ekskluzivno: Snežana Savić u nastavku serije Selo gori, a baba se češlja

Proslavljena srpska glumica i pevačica, Snežana Savić, glumiće u nastavku kultne serije RTS-a, Selo gori, a baba se češlja ulogu Izabel.

Snimanje nastavka serije, čije se prikazivanje planira na jesen na RTS-u završneo je pre nekoliko dana, potvrdila je u izjavi za naš portal Snežana Savić, prilikom gostovanja u Sijarinskoj banji. Na našu konstataciju da je dugo nismo videli na TV-u glumica i pevačica odgovara „Ja sada puno radim u pozorištu, i od jeseni treba da radim i neku novu predstavu, a kada je televizija u pitanju upravo sam pre nekoliko dana završila snimanje serije Selo gori, a baba se češlja. U nastavku serije glumim Izabel, polu srpiknju, polu meksikanku. Partner mi je Lazar Ristovski, a ja sam uslovno rečeno njegova ljubav. Ona dolazi u neku posebnu misiju, obilazi manastire i moli se za njegovo zdravlje, jer on u međuvremenu oboleva od kancera i ona dolazi da ga uslovno rečeno spasava“ priča jedna od najlepših srpskih glumica Snežana Savić, dodajući da je od početka pratila seriju, ali i da joj se dopada svaki Radošev projekat koji je radio.
Snežana Savić kao Izabel u nastavku serije Selo gori, a baba se češlja foto: Blic.rs
Na naše pitanje kako je protekao nastavak snimanja bez Mande, koji je nažalost nedavno preminuo, Snežana kaže da je snimanje proteklo u senci toga što se deslio, mada po njenjim rečima tako veliki glumci i divni ljudi nikad ne odlaze i sve ono što je ostalo iza njih ostvlja ne izbrisiv trag nad njihovim postojanjem, smatra Snežana i dodaje da oni nikad ne odlaze. Radoš je moj klasni drug i baš me lepe uspomene vežu za taj studenski period mog života. Drago mi je da me je Radoš pozvao i dao zanimljivu ulogu. Nadam se da ću napraviti drugačiji lik od svega onoga što sam do sada radila, a moj opus televizijski nije baš mali.
Selo gori
Snežana Savić sa Radošem Bajićem. foto: Blic.rs

 

Na kraju razgovora Snežana zaključuje da priželjuje da snimi još neku pesmu koja će se dopasti publici, poput Topolske 18, NOva ljubav, Zabranjeno… Kako naglašava Snežana šta će se dopasti publici nikad se ne zna, jer neke pesme teke posle nekog vremena zažive, a neke što se kaže na prvo slušanje.

Gejzerske noci 2016 002