Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Politika Vesti

Forum žena SNS: Podela Uskršnjih jaja u centru Lebana

Forum žena i aktivisti Povereništva Srpske napredne stranke u Lebanu povodom predstojećeg velikog i najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, delile su danas uskršnja jaja i uskršnju dekoraciju koju su vredne i kreativne članice Foruma žena SNS napravile za najmlađe sugrađane, kao i slatkiše u vidu čokoladnih jaja.

„Okupili smo se danas ovde u susret jednom od najvećih pravoslavnih praznika da obradujemo naše mališane i podelimo sa njima sreću i blagostanje. Uskrs je praznik kome se najviše raduju deca jer taj dan provode sa svojim najbližima. Iako ovaj običaj farbanja jaja, datira iz davnina, savremene domaćice ga i dalje neguju, trudeći se da svake godine što lepše ukrase i ofarbaju jaja. Forum žena SNS-a u Lebanu, tradicionalno za ovaj veliki praznik, ne zaobilazi naše najmlađe sugrađane“, rekla je Olivera Pantović, ispred Foruma žena.

Forum žena i aktivisti Srpske napredne stranke u Lebanu, na čelu sa poverenikom Goranom Jovićem, uputili su čestitku svojim sugrađanima i poželeli srećan Uskrs, mir, sreću i blagostanje u svakom domu.

U susret Vaskrsu danas je ispred Doma kulture organizovan Humanitarni bazar a gde su i članice Foruma žena SNS-a učestvovale dobrovoljnim novčanim prilogom.

infocentarjug.rs

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.