Leskovac Vesti

Gradski odbor PUPS-a podržava Aleksandra Vučića

Gradski odbor PUPS-a podržava Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, kao čoveka koji je vratio ugled Srbije u svetu i uspostavio dobre međudržavne odnose sa najvećim ekonomskim i vojnim silama u Evropi i svetu, SAD, Rusijom, Kinom, Nemackom , – poručeno je sa konferencije za novinare ove stranke.

„Uspeo je da povrati poverenje i ohrabri strane investitore za bezrezervno ulaganje i otvaranje velikog broja fabrika.  Za samo tri godine je otvoreno 55 fabrika, preko 130 hiljada novih radnih mesta, u Železari Smederevo sačuvano 5 hiljada radnih mesta, smanjena nezaposlenost sa 26 posto u 2012. i 13 posto u 2017. godini“, kazao je predsednik Gr.O PUPS Slobodan Veličković, dodajući da je u poslednje tri godine izgrađeno 138 km auto puta, 360 km lokalnih puteva, rehabilitovano i sagrađeno 311 mostova, zavrseno i obnovljeno 360 škola , bolnica, domova zdravlja i ambulanti u 130 gradova Srbije.

„Stranka PUPS je prepoznala i podržala najnepopularnije mere za konsolidaciju finasijskog sistema, kao što je smanjenje plata u javnom sektoru i penzija“, kazao je predsednik Gr.O PUPS-a Slobodan Veličković .

Veličković je na konferenciji za novinare kazao da penzije moraju da budu redovne i stabilne a zalaganjem PUPS-a uz podršku Aleksandra Vučića, nastaviće se dostavljanje penzija na kućnu adresu za 426 hiljada penzionera.

„U okviru ravnomernog regionalnog razvoja za koji je nadležan u Vladi RS predsednik PUPS-a Milan Krkobabić, zalažemo se za osnivanje preko 500 zadruga u velikim selima , a prva će biti u Merošini“, porucio je Veličković.