Bojnik Lebane Leskovac Medveđa Vesti Vlasotince

Održana zajednička konferencija SNS-a i koalicionih partnera

Predsednik GrO Srpske napredne stranke Goran Cvetanović pozvao je, na današnjoj konferenciji za novinare, sve građane, koalicione partnere, članove i simpatizere da u sredu 29. marta od 20 časova u hali „Plavi paviljon“, prisustvuju završnoj tribini Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

Ovoj konferenciji prisustvovali su predsednici opštinskih odbora Srpske napredne stranke u Jablaničkom okrugu, koalicioni partneri SNS-a iz Leskovca, Lebana, Medveđe, Bojnika, Vlasotinca i Crne Trave.

„Pred nama su veoma važni izori na kojima odlučujemo da li je Srbija na pravom putu ili se vraća u prošlost. Za sve naše neistomišljenike imamo jednu poruku, ne dozvoljavamo da nam uzmete budućnost, ne dozvoljavamo da srušite sve ovo što smo stvorili u predhodne četiri godine“ – poručio je Cvetanović.

„Aleksandar Vučić nije kandidat samo Srpske napredne stranke, on kandidat našeg naroda. Na predstojećim izborima, 2.aprila, jedina partija za koju svi mi zajedno glasamo je Srbija. Kad kažemo Srbija mislimo na zemlju vrednih ljudi, na zemlju onih koji se bore za svoju i budućnost svoje dece, grade fabrike, puteve i sve ono što želimo da ulepša život našim sugrađanima. Aleksandar Vučić je predsednik svih, mnogo puta je do sada pokazao da ne deli ljude ni po kojoj osnovi. Verujemo da Srbija može i brže i bolje, i verujemo da kada smo ujedinjeni a upravo to pokazujemo danas na ovoj konferenciji svi zajedno“ – rekao je Cvetanović.

Cvetanović je ovom prilikom pozvao sve građane da na predstojećim izborima 02. aprila zaokruže broj 6 i svoj glas daju Aleksandru Vučiću.

(ICJ)