Bojnik Leskovac Vesti

Humanitarno veče za pomoć Novici Spasiću iz Bojnika

Večeras dođite u kafanu „Istorija“ i ponesite odeću, igračke, pribor za crtanje ili bilo koju kreativnu aktivnost, koju možete da odvojite, kao pomoć deci Novice Spasića iz Bojnika kako bi im na taj način malo ulepšali detinjstvo poručuju organizatori večerašnjeg humanitarnog umetničkog skupa.

Bojnik/Leskovac – Kafana „Istorija“ iz Leskovca večeras od 21 sat organizuje humanitarni umetnički skup, a sve u cilju prikupljanja pomoći za porodicu Novica Spasića, ratnog vojnog invalida iz Bojnika.
Od 21h biće organizovana Izložba likovnih radova Katarine Novaković, Bogdana Dimitrijevića, Aleksandre Branković, Milice Milovanović, Filipa Stamenković, Aleksandra Grozdanovića, Leposave Milošević, Aleksandra Ilića, Miljana Cekića, Anđele Đurašković i Bojane Micić.Pomoc Novici iz Bojnika
Nakon toga u bašti kafane „Istorija“ počinje Jam Session u kome učestvuju: Darko Cakic, Djordje Dimitrijevic,  Miljan Cekić, Mario Dimitrijevic, Aleksandar Guja, Miodrag Stojanović. Organizatori pozivaju sve muzičari dobre volje da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji.
Novica Spasić iz Bojnika ostao je invalid u ratu na Kosovu, za šta je dobio odlikovanje, i kojeg je država potpuno zaboravila. Ova porodica  iz Bojnika ima sedmoro dece i svaka  pomoć joj je preko potrebna. Zato se pozivaju svi ljudi dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu da se priključe humanitarnoj akciji za pomoć porodici Novice Spasića.