Bojnik Srbija Vesti

Iznenada preminuo načelnik Službe obezbeđenje specijalnog zatvora „Zabela“ i rođeni brat  predsednika opštine Bojnik

Načelnik Službe obezbeđenje specijalnog zatvora „Zabela“ i rođeni brat  predsednika opštine Bojnik Nebojše Nenadovića, Goran Nenadović iznenada je preminuo u 43. godini života.
Goran je rođen u Leskovcu 1978. godine, osnovnu školu završio je u Gornjem Brestovcu, a srednju u Bojniku. Nakon zavrsenog Fakulteta sporta i fizičkog obrazovanja, godine 2003, Goran odlazi na dril Žandarmerije gde se vidno izdvaja od većine kandidata svojim radom, upornošću i fizičkom spremom.
Nakon završene obuke, aprila meseca 2004. godine počinje da radi u Niškom odredu Žandarmerije i tu se našao među sebi sličnima u Specijalistickoj četi, gde se ostvario i dokazao kao pripadnik te elitne formacije.
Godine 2008. prelazi u Ministarstvo pravde, služba obezbeđenja okružnog zatvora u Prokuplju, a kasnije na mesto načelnika službe obezbeđenja KPZ Zabela i načelnika posebnog odeljenja istog zavoda, koju funkciju je obavljao do iznenadne smrti.
Goran Nenadović je rođeni brat predsednika opštine Bojnik Nebojše Nenadovića, iza sebe ostavio suprugu i dete, kao i mnogobrojnu familiju, prijatelje i kolege.
Sahrana će biti obavljena u utorak 09.11.2021. godine u Bojniku.
Redakcija portala Info centar juga ovim putem izjavljuje najdublje saučešće porodici Nenadović.
infocentarjug.rs