Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Javna rasprava o Nacrtu Odluke o obrazovanju mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca

U okviru Programa javne rasprave o Nacrtu Odluke o obrazovanju mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca koji je objavljen na zvaničnom sajtu grada Leskovca, kao i Nacrt ove Odluke, naznačeno je da se Javna raprava sprovodi od 16. maja do 6. juna 2022. godine.

Do sada je javna rasprava sa predsednicima Saveta MZ, njihovim zamenicima, članovima Saveta, sekretarima i svim zainteresovanim građanima, o nacrtu Odluke o obrazovanju mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca održana 28.5.2022. godine u Pečenjevcu i Brestovcu, dok su naredne aktivnosti planirane za:

– sredu, 1.6.2022. u 17 časova, u Domu kulture Grdelica za sve meštane mesnih zajednica iz ovog kraja,

– sredu, 1.6.2022. u 19 časova, u Domu kulture Vučje za sve meštane mesnih zajednica iz ovog kraja.

U petak, 3.6.2022. godine u 15 časova održaće se otvoreni sastanak sa učesnicima ove javne rasprave, tj. završna rasprava za sve zainteresovane građane Leskovca u sali Skupštine grada Leskovca.

Kao što je već ranije navedeno na sajtu grada, svi predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se na adresu elektronske pošte: gradsko.vece@gradleskovac.org ili poštom na adresu: Gradsko veće grada Leskovca sa naznkom – za Komisiju za sprovođenje javne rasprave o Nacrtu Odluke o obrazovanju mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca, Leskovac, Pana Đukića 9-11.