Hronika Leskovac Vesti

Mlađa žena pokušala da skoči sa mosta, tragedija sprečena brzom intervencijom leskovačke policije, posebno postupkom mladog budućeg policajca Nikole Mladenovića, inače COPO pripravnika

Danas oko 14 časova i 30 minuta na mostu u Ulici Miloša Obilića u Leskovcu odigrala se potresna scena. Kako tvrde očevici, nakon kraće verbalne rasprave između žene i još jednog mlađeg muškarca. Tragedija je sprečena brzom intervencijom leskovačke policije i Hitne pomoći koje su pozvali uznemireni građani.

Foto:Rešetka

“Ona je pretila da će da skoči sa mosta, a mladić je sve vreme čvrsto držao i pokušao da je odgovori od toga. Pre toga je ona bila sa one druge opasne strane ograde, ovaj mladić je uhvatio i prebacio na drugu stranu. Odmah smo pozvale policiju”, priča za Rešetku jedna od očevidaca celog događaja.

Foto:Rešetka

Svega tri minuta nakon drame na lice mesta su došli pripadnici policije i lekari Hitne pomoći, koji su odmah sprečili ženu od njene namere. Tragedija je sprečena brzom intervencijom leskovačke policije a, po rečima očevidaca, posebno postupkom mladog budućeg policajca Nikole Mladenovića, inače COPO pripravnika koji se trenutno nalazi u Leskovcu na redovnoj obuci.