Hronika Jug Srbije Vesti

Muškarac koji je prethodnih nekoliko dana lebanskim ulicama šetao polu go od sinoć opet u Lebanu

Muškarac koji je prethodnih nekoliko dana lebanskim ulicama šetao polu go danas se opet obreo u centru Lebana. Posle objavljivanja teksta na našem portalu i zahvaljujući građanima koji su ga primetili i odmah pozvali policiju, brzom intervencijom lebanske policije G.L. je odveden u Dom zdravlja u Lebanu.

Kako nezvanično saznaju Lebanske vesti G.L. je uz asistenciju policije prebačen na odeljenje psihijatrije leskovačke Opšte bolnice, ali je on odbio pregled, na šta po zakonu kako su nam rekli ima pravo i odmah je otpušten. Odmah nako toga viđen je u centralnom parku u Leskovcu, a sinoć je kako prenose Lebanske vesti, viđen na ulici u Lebanu.

Podsećamo da se radi o agresivnom čoveku, koji je prethodnih dana šutirao pse i mačke na ulici, ali je i prolaznicima dobaciovao pogrdne reči i  pokazivao srednji prst, o čemu su već pisale Lebanske vesti.

Takođe smo nezvanično saznali da je juče u selu Prekopčelica udario starijeg muškarca. Iz lebanskog supa apeluju da ukoliko vidite ovog čoveka i  primetite agresivno ponašanje odmah pozovete policiju na telefon 016-843-122 ili 192.

Izvor: Info centar juga, Lebanske vesti