Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Politika Sijarinska banja Vesti

Na čelu omladine socijalista u Medveđi prvi put izabrana žena

Na konstitutivnoj sednici omladine SPS-a u Medveđi, održanoj 08. februara ove godine, izabrani su organi omladine.

U prisustvu predsednika opštinskog odbora SPS-a Siniše Stankovića i njegovog zamenika Milana Stevanovića, izabran je Savet omladine i funkcija Predsednika omladine,
Za predsednicu omladine SPS-a u Medveđi, jednoglasnom odlukom, izabrana je Milica Vuletić, rođena 26.06.1997.god, student završne godine Fakulteta političkih nauka , smer Politikologija, Univerziteta u Beogradu. Za funkcije potpredsednika izabrani su Nastasija Šolević (1998) i Nemanja Šolević (1998) .

Na samom početku, članovima se obratio dosadašnji predsednik omladine, sadašnji predsednik Skupštine Opštine Medveđa, Milan Stevanović koji je u prethodna dva mandata predvodio lokalnu omladinu i ovom prilikom je izneo rezultate rada za protekli period. Zahvalio se svima na ukazanom poverenju i poželeo puno sreće i uspeha budućem Savetu.

Nakon obraćanja bivšeg predsednika mladih socijalista, usledio je izbor Saveta i Predsednika omladine, koji su jednoglasno izabrani.

ICJ – Milica Vuletić

Novoizabrana predsednica Milica Vuletić se zahvalila na podršci i pruženoj prilici, gde se osvrnula na istorijat opštinskog odbora i uvidela da je, po prvi put u skorije vreme, za omladinskog predsednika, izabrana žena. Izložila je svoje planove za buduće delovanje omladine u ovoj opštini, a potom navela da su joj osnovni ciljevi zalaganje za jednakost, pravdu, solidarnost i bolji život u Medveđi kao i na teritoriji cele Republike Srbije.

Prisutnima se obratio i predsednik Opštinskog Odbora Siniša Stanković, čestitao na izboru novog rukovodstva i tom prilikom naveo da će podržavati i delegirati mlade i obrazovane ljude na visokim položajima širom naše zemlje.
Zatim je saopštio zaključak Izvršnog odbora opštinskog odbora, da je za kandidata za narodnog poslanika iz Medveđe predložena novoizabrana predsednica Milica Vuletić.

 

Info centar juga