Bojnik Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Srbija Vesti

Nenadović danas obišao radove na izgradnji kanalizacione mreže na potezu između ulica Bojana i Dejana Tasića i Radanske ulice

Predsednik opštine Bojnik, Nebojša Nenadović obišao je danas sa svojim saradnicima započete radove na potezu između ulica Bojana i Dejana Tasića i Radanske ulice. Ovaj deo Bojnika je bio bez kanalizacije zbog nerešenih imovinskih odnosa. Zalaganjem lokalnog rukovodstva i kupovinom privatne parcele, za šta je izdvojeno 2.300.000 po projektu, ovaj problem rešen je u celosti.

„Radovi se odvijaju na osnovu tendera, a sa njihovim završetkom jedanaest domaćinstava će dobiti kanalizacionu mrežu čime će se u znatnoj meri unaprediti uslovi života građana. Sada će 90 odsto građana u opštini Bojnik imati kvalitetnu kanalizacionu mrežu, a ostaje da se uradi još 10 procenata u blizini Kameničke reke“- rekao je Nenadović u izjavi za televiziju 4S.

Na potezu gde se sada radi kanalizacija predviđeno je probijanje nove ulice, ali nakon urađene deparcelizacije u koju su ušla mnoga naselja, zaključio je Nenadović i dodao da je projektni tim opštine Bojnik uveliko uključen u izradi svih ovih programa.