Društvo Jug Srbije Leskovac Vesti

Održana jedanaesta sednica Predsedništva SKGO

Predsednik Stalne konferencije gradova i opština i predsednik Privremenog organa grada Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović danas je predsedavao jedanaestom sednicom Predsedništva pomenute organizacije.

Skupština SKGO

Kroz četiri tačke, koliko je razmatrano u okviru dnevnog reda današnje sednice, usvojeni su zapisnici sa devete i desete sednice, nacrt Programa i Dnevnog reda Skupštine SKGO, Predlozi odluka i dokumenata koji se usvajaju i donose na 51. skupštini SKGO, odnosno zapisnik 50. skupštine SKGO, Izveštaj o radu SKGO za prvih 10 meseci 2023. godine, Izveštaj Nadzornog odbora o materijalno-finansijskom poslovanju SKGO za 2022. godinu i prvih 9 meseci 2023. godine.

Danas je na sednici izneta i informacija o kandidaturama članove Predsedništva i članove Nadzornog odbora, predsednika SKGO, predsednika Nadzornog odbora SKGO i predsednike odbora SKGO i Predlog odluke o načinu glasanja za izbor organa SKGO na 51. skupštini SKGO.

Podsetimo dr sci. med. Goran Cvetanović je za predsednika Stalne konferencije gradova i opština izabran decembra 2021. godine, a maja 2022. na sedamnaestoj Generalnoj skupštini NALAS-a (Mreža asocijacija lokalnih samouprava Jugoistočne Evrope) preuzeo ulogu predsednika ove evropske organizacije, saopšteno je iz kabineta.