Politika Vesti

Omladina SNS-a u Leskovcu predstavila brošuru „150- Prvih 6 godina borbe za bolji život u Srbiji“

Članovi Saveta za omladinu GrO Srpske napredne stranke Leskovac u, na platou u centru grada, predstavili su brošuru Srpske napredne stranke pod nazivom „150- Prvih 6 godina borbe za bolji život u Srbiji“.

U brošuri mogu se pročitati tekstovi i videti fotografije ulaganja u Srbiji otkako Srpska napredna stranka, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, rukovodi zemljom.

 

„Srpska napredna stranka na čelu sa svojim osnivačima Tomislavom Nikolićem i Aleksandrom Vučićem preuzela je odgovornost za rukovođenje zemljom pre 6 godina.Tada su građani Srbije odlučili da promene prethodnu vlast i da sa novim rukovodstvom zemlju povedu napred. Cilj naprednjaka, najjače političke opcije bio je, i danas je, bolja i bogata Srbija. Kako bi taj cilj bio ostvaren, bilo je potrebno povući odgovorne poteze, sprovesti teške reforme i nepopularne mere. To se pokazalo kao ispravni put i dalo dobre rezultate.Danas je Srbije među najrazvijenijim zemljama na Balkanu. Životni standard je bolji, kurs dinara je najstabilniji,prepolovljena nezaposlenost“, kazala je Milena Tomić, član omladine Srpske napredne stranke Leskovac.

 

Na 140 strana može se čitati o ekonomskom rastu, redovnoj isplati penzija, smanjenju nezaposlenosti, investicijama, ulaganjima u zdravstvo, prosvetu, kulturu, sport.

(Kraj)