Jablanički okrug Vesti Vlasotince

Opštini Vlasotince 3,7 miliona dinara za projekat „GIS – digitalizacija, povećanje efikasnosti i transparentnosti opštinske uprave“

Opština Vlasotince dobila je nešto više od 3,7 miliona dinara ili 80 procenata ukupnog budžeta za projekat „GIS – digitalizacija, povećanje efikasnosti i transparentnosti opštinske uprave“, na konkursu Kabineta ministra za ravnomerni regionalni razvoj.

„Realizacijom ovog projekta nabavićemo novu softversku platformu i prateću hardversku opremu za implementaciju Geografskog informacionog sistema. To će omogućiti da opštinska uprava pruža kvalitetnije usluge građanima i privredi – rekao je predsednik opštine Bratislav Petrović prilikom današnjeg potpisivanja ugovora u Beogradu.

Ukupna vrednost projekta je nešto više od 5,6 miliona dinara. Učešće opštine je milion dinara, kao i plaćanje PDV-a na dobijeni iznos, saopštavaju iz lokalnesamouprave.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.