Bojnik Društvo Srbija Vesti

Početak radova na rekonstrukciji Kluba penzionera u Bojniku

Predsednik Privremenog organa opštine Bojnik Nebojša Nenadović, i njegov zamenik Dejan Stojanović, obišli su danas početak radova na rekonstrukciji i adaptaciji Kluba penzionera u ovom mestu, u kome su inače uporedo izvode i radovi na rekonstrukciji sistema za grejanje.

„Pre dva meseca doneli smo odluku da uradimo rekonstrukciju prostora Kluba penzionera koji je bio u veoma lošem stanju, sproveden je postupak javne nabavke, završen je i tender i izvođač je pre dva dana započeo radove na ovom objektu“, kazao je u izjavi za Info centar Jug, zamenik predsednika Privremenog organa opštine Bojnik Dejan Stojanović.

„Radiće se kompletna rekonstrukcija prostorije u kojoj se nalazimo kao i kancelarija, kuhinje i sanitarnih čvorova, a biće izvedeni i radovi na adaptaciji odnosno kompletnoj zameni stolarije, elektroinstalacija, podova i zidova. Kupili smo kompletan nameštaj za opremanje Kluba penzionera, koji je već stigao i biće smešten u sportskoj hali sve do završetka radova na objektu“, kazao je Stojanović. On je dodao da očekuje da radovi na rekonstrukciji Kluba penzionera u Bojniku, čija ukupna vrednost iznosi 3 miliona i 300 hiljada dinara sa PDV-om, budu završeni u roku od 30 dana, nakon čega će penzioneri ove opštine dobiti svoj kutak gde će se okupljati i družiti.

 

Opširnije u video prilogu