Hronika Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

Leskovački policajci sprečili pokušaj samoubistva

Leskovački  policajci Branislav Nojić, Miodrag Todorović i Dalibor Ranđelović uspeli su sinoć da spreče mladića starog 29 godina da se ubije skokom sa zgrade iznad nekadašnje Madere u Leskovcu.
Drama se odvijala juče oko 18.30 časova kada je policijska uprava Leskovac dobila telefonski poziv da mladić hoće da skoči i odmah je interventna patrola policije na čelu sa starešinom otišla na mesto događaja potvrdio je za Info centar juga Boban Zravković, portparol PU Leskovac. O ovom događaju odmah su obavešteni Hitna pomoć i Vatrogasna služba koji su učestvovali u akciji spašavanja.
„Odmah nakon što smo primili telefonski poziv policija je izašla na lice mesta. U pratnji rođaka ovog mladića policajci su se popeli na krov zgrade i uspeli da ostvare komunikaciju sa mladićem i brzom reakcijom prišli s leđa i povukli mladića na sigurno mesto“ rekao je Zdravković.
Hrabri policajci koji su sprečili pokušaj samoubistva i spasili mladića Branislav Nojić, Miodrag Todorović i njihov starešina Dalibor Ranđelović obučeni su za brzu intervenciju i komunikaciju za pružanje pomoći licima koja su u nevolji.