Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Sport Srbija Vesti

Rukovodstvo KSS posetilo Lebane

Zlatko Bolić, generalni sekretar KSS posetio je Lebane, zajedno sa predstavnicima regionalnog rukovodstva KSS Vuletom Vukovićem, Boškom Adžićem i Veselinom Marjanovićem.

U prisustvu delegata regionalnih košarkaških klubova održan je sastanak na kome je ispred KK Radan Bojan Veličković, poželeo dobrodošlicu gostima:

„Drago mi je da ste prepoznali potencijal u našoj opštini i hvala vam što ste odlučili da baš mi budemo domaćini ovog skupa. Poslednjih godinu dana smo mnogo napredovali kao klub, marljivo radimo i pokazujemo dobre rezultate, dobijamo veliku podršku lokalne samouprave i predsednika opštine Ivana Bogdanovića“.

KK Radan je trenutno prvi na tabeli II muške regionalne lige istok i rukovodstvo kluba se nada ulasku u viši rang takmičenja. Takođe oformljen je i podmladak kluba od koga se takođe očekuju dobri rezultati.

Na sastanku se govorilo o daljim planovima i novinama u svetu košarke i uopšte u klubskim sportovima, takođe se diskutovalo o problematici svih klubova iz ovog dela Srbije. Iz KSS poručuju da su tu za svaki vid pomoći i podrške na koje rukovodstvo klubova naiđe i da će zajedno raditi na otklanjanju istih.

infocentarjug.rs