Hronika Leskovac Vesti

Sedam godina robije i novčana kazna zbog krivičnih dela teška krađa i izazivanje opšte opasnosti

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu primilo je presudu kojom je I.Z. (1994) iz Leskovca oglašen krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 7 godina i novčanu kaznu u iznosu od 50.000,00 dinara zbog krivičnih dela teška krađa i izazivanje opšte opasnosti, navodi se u saopštenju.

Ovom odlukom tužilaštvo je zadovoljno i neće ulagati žalbu jer je i predložilo ovakve kazne. Takođe, po predlogu tužilaštva okrivljenom je produžen pritvor do upućivanja na izvršenje kazne.

Podsećanja radi, I.Z. je u noći 30. oktobra, razvalio kapiju na jednom placu za otkup sekundarnih sirovina i ukrao određenu količinu bakra, a potom zapalio kombi i kancelariju u ovom preduzeću.

 

infocentarjug.rs

 

Uživo

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.