Vesti

SNS: Građani nikada nisu imali ovako jednostavan izbor

Srpska napredna stranka poručuje da se slažemo sa Bojanom Pajtićem kada kaže da građani nikada nisu imali ovako jednostavan izbor, jer, pre svega, biraju kome će poveriti svoju decu – da li žele da budućnost svoje dece povere onima koji su otimali pare čak i od dece sa posebnim potrebama, koji vređaju žene i pripadnike nacionalnih zajednica, koji šire laži i mržnju svaki dan, i tuku se sa građanima na ulici, ili žele da njihova deca ostanu u Srbiji i žive u normalnoj, modernoj, i ekonomski razvijenoj zemlji, u kojoj se krađa narodnih para, kriminal i korupcija ne isplati.

Takođe, građani biraju i da li žele da im deca žive u izolovanoj državi, da se na ulicama ponovo prodaju šećer, ulje i benzin, da ih je sramota kada se bilo gde u svetu govori o Srbiji, ili žele snažnu, suverenu, vojno neutralnu državu, koja je stub mira i stabilnosti u regionu, uvažavanu i na istoku i na zapadu, zemlju u koju dolaze strani investitori, i u kojoj se otvaraju nova radna mesta.

Srpska napredna stranka poziva sve građane Srbije, bez obzira na njihovu političku pripadnost, da ispune svoju građansku dužnost i glasaju na izborima 24. aprila, da oni budu ti koji će odlučiti o sudbini svoje dece.

Pozivamo građane da glasaju za budućnost svoje dece, jer svako ko ne izađe na izbore svoj glas daje direktno onima koji Srbiju vraćaju u prošlost, u vreme pljačkaških privatizacija i u vreme izolacije, kaže se u saopštenju SNS-a.