Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Stotinak lebančana uživalo na humanitarnoj svirci

Sinoć je u Lebanu na platou ispred Doma kulture održana humnaitarna svirka „Složno za Roberta“ u organizaciji „Pravoslavnog udruženja Samo sloga Srbina spasava“. Stotinak lebančana uživalo je u rok svirci uz ex yu hitove.
Svrika je održana za pomoć Robertu Nikšiću iz Bošnjaca koji boluje od kancerai neophodna mu je pomoć humanih ljudi. Sinoć je u Lebanu sakupljeno preko 15000 dinara, koje će  biti uplaćene na račun Roberta Nikšića. Za Roberta su sinoć svirali Aleksa, Petar, Fića, Koce, Luka, Pavle, Peđa, Kepmes, Đole, Banjac i Vuk.
„Nadamo se da ćemo svi zajedno uspeti da sakupimo novac kako bi pomogli Robertu da pobedi opaku bolest. Danas organizujemo još jednu humanu akciju od koje će sav prihod takođe otići za lečenje Roberta. U Bošnjacu u dvorištu crkve Sv. Petke organizujemo turnir u basketu „Koš za Roberta“ te pozivamo sve koji vole basket da prijave ekipu i na taj način svi zajedno učinimo jedno dobro delo“ kaže Radovan Cvetković iz Pravoslavnog udruženja Samo sloga Srbina spasava.
Sav novčani prihod od učešća ekipa, prodatog pića i ostalog ići će za pomoć Robertu.  Prijave za trunir na telefon 065/995-11-27. Kotizacija za učešće je minimum 600 dinara. Izvlačenje parova je u 16 sati.

Robert se nalazi u teškoj zdravstvenoj i materijalnoj situaciji, pa mu je pomoć zajednice potrebna.  Pozivaju se svi ljudi dobre volje, da na bili koji način učestvuju u ovim humanitarnim akcijama i tako pomognu Robertu.
Robertu možete pomoći i uplatom novca na račun koji je otvoren u Komercijalnoj banci broj 205-0000000254191-32.