Hronika Lebane Vesti

TUGA! Preminula devojčica iz lebanskog sela Šilovo

U Kliničkom centru Niš preminula je jedanaestogodišnja Nađa T. iz Šilova od posledica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći.

Foto:Infocentar juga

Jedanaestogodišnju Nađu T. iz lebanskog sela Šilovo 15. marta udario je automobil u zoni škole. Saobraćajna nezgoda dogodila se oko 16.30 sati, kada je na nju naleteo automobil za čijim volanom se nalazila starija osoba. Devojčica je nakon nezgode vozilom Hitne pomoći prevezena u Klinički centar u Nišu.

Leskovačka policija oglasila se saopštenjem u kojem se navodi da je uhapsila osumnjičenog A. M. (74) iz okoline Lebana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Osumnjičenom je po ovlašćenju Osnovnog javnog tužioca u Lebanu, bilo određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega je priveden na saslušanje. Nakon saslušanja osumnjičenom A.M. određen je pritvor do 30 dana, potvrđeno je za portal Infocentar juga u Osnovnom javnom tužilaštvu u Lebanu.

infocentarjug.rs