COVID-19 Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

U leskovačkoj hali „Plavi paviljon“ priprema i distribucija paketa privodi se kraju, već podeljeno 18.500 paketa od najavljenih 27.253

U leskovačkoj hali „Plavi paviljon“ gradonačelnik Leskovca i komandant Štaba za vanredne situacije dr Goran Cvetanović održao je konferenciju za novinera na kojoj je kazao da se priprema i  distribucija paketa, za penzionere i sve socijalno ugrožene porodice sa teritorije grada Leskovca, privodi kraju.

„Od početka pripreme paketa spakovano je 25.412 od čega je ukupno podeljeno 18.500 paketa. Nastavićemo ovim tempom kako bismo do kraja ove nedelje uručili svih 27.253 paketa. Ostalo je da pakete preuzmu nadležni iz mesnih zajednica Centar i Stojan LJubić. Reakcije naših najstarijih sugrađana su izuzetno pozitivne, i većina njih ističe da je njima važnija pažnja od samog paket. Mi smo zadovoljni zato što smo postigli naš cilj – stavili smo im do znanja da brinemo o njima i da na svoj grad uvek mogu da računaju“ – kazao je Cvetanović dodajući da će nakon završetka pakovanja paketa parket iz hale Plavi paviljon biti prosleđen nekoj od leskovačkih škola i da će objekat biti stavljen na licitaciju.

Gradonačelnik Cvetanović kazao je i da volonterski kol centri grada Leskovca rade punom parom i da je do sada upućeno 7686 poziva, od čega volonteri su 2913 puta izašli na teren.

 

Info centar juga