Hronika Lebane Leskovac Vesti

U Leskovcu i Lebanu za vikend alkotestiran 541 vozač, sankcionisano 17 koji su vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu i Lebanu, u toku vikenda, alkotestirali su 541 vozača i sankcionisali 17 koji su vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Опис није доступан.

Policija u Leskovcu zaustavila je šezdesetdvogodišnjeg vozača „seata“ i dvadesetosmogodišnjeg vozača „folksvagena“ koji su vozili sa 2,57 i 1,37 promila alkohola u organizmu, kao i pedesetsedmogodišnjeg i šezdesetosmogodišnjeg vozača bicikla sa 2,69 i 1,57 promila alkohola. Takođe, iz saobraćaja su isključeni i četrdesetpetogodišnji vozač „audija“ koji je vozio pod dejstvom kokaina i tridesettrogodišnji vozač „folksvagena“ pod dejstvom marihuane.

Policija u Lebanu zaustavila je pedesettrogodišnjeg vozača „folksvagena“, koji je upravljao vozilom sa 1,38 promila alkohola u organizmu.

Protiv vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, navodi se u saopštenju Policijske uprave Leskovac.

 

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.