Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Vesti

Uskoro mini pič teren u Medveđi

Osnovna karakteristika ovog koncepta je multifunkcionalnost, koja omogućava bavljenje različitim sportskim aktivnostima na jednom mestu.

Projekat izgradnje mini terena za fudbal, ima za cilj omasovljavanje sporta i bilo koje druge sportske aktivnosti koje se mogu na ovom terenu obavljati. Fizička neaktivnost dece, a pogotovo adolescenata, negativno utiče na njihov fizički i duhovni razvoj. Takva situacija ugrožava javno zdravlje, a samim tim i zdravlje pojedinaca.“ – reči su predsednika opštine Medveđe, dr Nebojše Arsića.

Građevinsko-prerađivačko preduzeće G.D.P. „INVESTPRODUKT„ D.O.O. iz Lebana angažovan je na projektu pravljenja mini terena za fudbal, koji će biti ograđen i postavljen veštačkom travom. Izvođač radova „INVESTPRODUKT„ je u obavezi da planirane radove izvede u roku od 60 kalendarskih dana od uvođenja u posao Vrednost ovih radova iz Ugovora je 3.969.360 dinara sa PDV-om, a rok za završetak terena je 15.novembar. Završeno je ravnanje terena, i betonaža, a nakon toga sa radovima počinje ograđivanje terena drvenom ogradom. Mini teren će biti prekriven veštačkom travom, i isti će moći da se koristi cele godine.