COVID-19 Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Bogdanović: Brojne ekipe angažovane na uklanjanju kvarova neprekidno na terenu

Materijalna šteta koja je izazvana poplavama na teritorji opštine Lebane se sanira zahvaljujući brojnim ekipama koje su na terenu, kaže predsednik opštine i komandant Štaba za vanredne situacije u Lebanu, Ivan Bogdanović.

Bogdanović je kazao da još uvek 70-tak domaćinstava nema električnu energiju, ali su ekipe iz lokalne samouprave, Štaba za vanredne sitiuacije i EPS-a neprekidno na terenu i angažovane su na uklanjanju kvarova. Ono što je trenutno najprioritetnije je da se prokrči šuma kako bi se pristupilo sanaciji kvarova u 4 planinska sela. On je izrazio nadu da će već tokom sutrašnjeg dana 2 sela dobiti struju, a ekipe i mehanizacija će nastaviti da krči puteve, kako bi se doprlo i do najudaljenijh domova.

Bogdanović je istakao i da se intenzivno radi na dostavljanju agregata koji su stigli kao pomoć Privredne komore Srbije, a stanovnicima se dostavljaju i potrebni paketi i lekovi.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Sta se radilo letos? Nerad, pijancenje i bahatost vlada u elektrodistribuciji, pogon lebane, godinama.Ako ne veruje neko neka pita Milosa.

Komentarisanje je zatvoreno.