Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

LEBANE-BOŠNJACE Otvoren jesenji deo prvenstva u fudbalu za mlađe kategorije

U subotu 21. septembra na stadionu FK Radan u Lebanu, na otvaranju jesenjeg dela prvenstva za mlađe kategorije u organizaciji Gradskog fudbalskog saveza Leskovac, odigrana je prvenstvena fudbalska utakmica u kategoriji pionira i petlića između domaćeg Radana i Jedinstva iz Bošnjaca. Reuzlat utakmice 2 : 2.

Ljubetelji fudbala mogli su da uživaju u lepim potezima telentovanih dečaka jednog i drugog tima. Pre početka utakmice priređena je skromna ceremonija uručenja prvaku lige pionira FK Jedinstva iz Bošnjaca za sezonu 2018/2019 god. Miroslav Marjanović, sekretar FK Radan uručio je pobednički pehar kapitenu FK Jedinstva Nikoli Miloševiću.

FK Jedinstvo Bošnjace
FK Jedinstvo Bošnjace

 

FK Radan Lebane

„Jako sam ponosan na moje polaznike jer su odigrali sezonu u visokom ritmu i zasluženo su prošli prvi kroz cilj. Sezonu je obeležio Đorđe Stojilković, koji je ubedljivo najbolji strelac lige sa postignutih 28 golova. Ono što mogu slobodno da kažem, da smo mi klub iz male sredine ali smo velika škola i da su naši polaznici najtraženiji u minulom prelaznom roku“ – kazao je za Info centar juga Igor Mitić, trener FK Jedinstvo iz Bošnjaca.

FK Jedinstvo Bošnjace – FK Radan Lebane

 

 

(Info centar juga)