Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Sport Vesti

Novoizabrani predsednik Rukometnog kluba „Radan“ čestitao praznik rukometašicama uz prigodne poklone

Lebane – Novoizabrani predsednik Rukometnog kluba „Radan“, Srđan Gavrilović sinoć je u prostorijama Sportske hale u Lebanu priredio malu svečanost za sve rukometašice povodom Međunarodnog praznika žena. Ovoj svečanosti prisustvovali su članovi i Uprava kluba.

„Ovo je mali znak pažnje za naše rukometašice. To su jako dobra, lepo vaspitana, vredna i kulturna deca i što je jako bitno, odlični đaci. Rukometni klub „Radan“ ima odličan tim, daje pobedničke rezultate a plan nam je da budemo još bolji“ – kazao je Srđan Gavrilović, predsednik ovog kluba za portal Info centar juga.

Gavrlivović je rukometašicama uručio po cvet i poklon paket.

Iva Đorđević, Ljubica Marjanović, Sara Đorđević, Anastasija Stanković, Milena Tomović, Natalija Z. Stanković, Danica Stoisavljević, Anđela Stoilković, Anastasija Stošić, Anastasija Mitrevski, Marta Stanković, Natalija N. Stanković

„Ovo je zaista jako lep gest našeg predsednika kluba, prijatno smo iznenađene jer nismo do sada dobijale ovakve poklone“ – rekla je jedna od rukometašica.

Srđan Gavrilović, izabran je 5. marta, na redovnoj izbornoj Skupštini, za predsednika Rukometnog kluba „Radan“ nakon podnošenja ostavke Zorana Stankovića, koji ostaje na mesto trenera. Na ovoj Skupštini izabrani su i novi članovi Upravnog odbora: Bojan Đorđević, Dejan Stevanović, Aleksandar Jović, Jasmina Radonjić i Marko Stevanović. Dejan Ristić, ostaje na mestu generalnog sekretara kluba.

Zaposleni u Sportsko-rekreativnom centra, imali su samo reči hvale za sve devojčice i dečake koji treniraju rukomet, kazavši da su to deca za primer i ponos u opštini Lebane.

Upis i članarina u Rukometnom klubu „Radan“ su besplatni a zainteresovana deca, za sve bliže informacije, mogu doći lično u Sporsko-rekreativnom centru.

Trenig za rukomet:

Ponedeljak  (deca) 16:00 – 17.30

Utorak 20:30 – 22:00

Sreda 20:30 – 22:00

Četvrtak (deca) 16:00 – 17.30 / (stariji) 19:00 – 20:30

Petak 19:00 – 20:30

 

(ICJ)