Leskovac Vesti

Peti put u ovoj godini građani kod gradonačelnika

Peti put od početka ove godine organizovan je dan „otvorenih vrata“ a našim sugrađanima pružena je mogućnost da iznesu svoje probleme, sugestije i ideje.

Leskovac – Zainteresovanost za razgovor sa predstavnicima vlasti ove subote pokazalo je četrdesetak građana, a njihovi zahtevi su različite prirode. Veliki broj sugrađana kao svoj problem navelo je nezaposlenost.
„Među njima je bilo i lekara i medicinskih tehničara, pa ćemo u narednom periodu pokušati da u razgovorima sa Ministarstvom zdravlja i predstavnicima Vlade da prevaziđemo ovaj problem jer je potreba za ovakvim kadrovima na području našeg grada veća od one koje je predvidelo resorno ministarstvo“, rekao je gradonačelnik Cvetanović. On je kazao da većina građa misli da pitanje zapošljavanja zavisi od njegovih odluka, ali da to nije tako, i da gradonačelnik ne može utiče na direktore u donošenju takvih odluka.
Bilo je i zahteva za rešavanje imovinsko-pravnih odnosa, kao i za asfaltiranje jedne od ulica u našem gradu, što će lokalna samouprava nastojati da uvrsti u plan Direkcije za urbanizam i izgradnju za narednu godinu.