Lebane Vesti

Predškolci se pozdravili sa vrtićem

„Doviđenja dragi vaspitači, lepo nam je u vrtiću bilo, stasali smo za đake prvake, pa nas škola poziva u krilo.“ orilo se danas u predškolskoj grupi dečjeg vrtića u Lebanu.

Lebane – Predškolci koji će 1. septembra sesti u školske klupe pozdravili su se danas sa svojim vaspitačicama u dečjem vrtiću „Dečja radost“ u Lebanu. Rastanak je bio vrlo emotivan kako za decu, tako i za vaspitačice Borku Puzović i Slavicu Grujić. Vaspitačice su organizovale za svoje mališane žurku, te su se mališani uz pesmu i igru pozdravili sa vrtićem.

Predskolci 06 Predskolci 08

Ovo je bila jedna izuzetna generacija, možda i jedna od najboljih koju smo izvele, prenosi nam svoje utiske vaspitačica Slavica Grujić koja je deci poželela mnogo uspeha u školi i ujedno se zahvalila roditeljima na saradnji u proteklom periodu.
Predskolci 05
Deca čestitaju vaspitačici Borki rođendan
Vaspitačica Borka danas je proslavila svoj rođendan, i kako kaže nije mogla lepše da ga proslavi nego sa svojom decom sa kojima je provela protekle 4 godine.

Predskolci 04 Predskolci 03 Predskolci 02

Vaspitačice su mališane ispratile uz želju da imaju mnogo petica u školi, da slušaju svoje roditelje i ostanu zdravi, veseli i uvek nasmejani.
Predskolci 07
Slavica Grujić i Borka Puzović, vaspitačice u dečjem vrtiću u Lebanu