Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Politika Sijarinska banja Vesti

Predstavnici liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Medveđu“, prvi predali potpise za predstojeće redovne lokalne izbore

Predstavnici liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Medveđu“, prvi su predali potpise za predstojeće redovne lokalne izbore koji će se održati 8. septembra ove godine. 

Izborna lista „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Medveđu“ predata je tačno u 12 sati u prostorijama Opštinske izborne komisije.

Listu je predao dr Nebojša Arsić u 12.40 časova.

Predaji liste prisustvovali su predsednik Izvršnog odbora Darko Glišić i Dragan Stevanović, koordinator Srpske napredne stranke za Jablanički i Pčinjski okrug.

Prvi na listi odborničkih kandidata je sadašnji predsednik opštine dr Nebojša Arsić, koji je istako da je listu Srpske napredne stranke podržao svojim potpisima veliki  građana opštine Medveđa.

Arsić je kazao da će na redovnim lokalnim izborima zajednički nastupiti SNS, SPS i Jedinstvene Srbije, i da će biti birano 25 odbornika za razliku od prošlih izbora kada su građani birali 35.

     

     

   

     

     

     

     

     

Podsetimo, predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković raspisala je 22. jula redovne lokalne izbore u Medveđi za 8. septembar.

Izborne radnje teku od dana objavljivanja odluke o raspisivanju izbora u Službenom glasniku. Izbori će biti održani prema Zakonu o lokalnim izborima.

 

(Info centar juga)