Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Vesti

TO Medveđa organizuje manifestaciju "Zavičajni susreti u Sijarinskoj banji 2017"

Turistička organizacija opšine Medveđa pod pokroviteljstvom opštine Medveđa, prvi put ove godine organizuje manifestaciju „Zavičajni susreti“. Cilj manifestacije je jačanje veza između dijaspore i matice, sa elementima očuvanja tradicije ovog kraja. Manifestacija će se održati u nedelju 06. avgusta 2017. godine u Sijarinskoj Banji.

Manifestacija će okupiti veliki broj gostiju iz inostranstva koji će imati priliku da se dobro zabave uz igru, pesmu i uživaju u tradicionalnom jelu i piću iz Jablaničkog kraja. Specijalni gost večeri je popularni guslar i pevač narodne muzike, Milomir Miljanić-Miljan.

Turistička organizacija opštine Medveđa obećava, da će ova manifestacija zaživeti i postati tradicionalno okupljanje svih ljudi iz Italije, Francuske, Švajcarske, Nemačke, Austrije, Amerike, Australije i drugih zemalja sveta u kojima se oni trenutno nalaze na privremenom radu a poreklom su iz ovih krajeva.

Za dodatne informacije i učešće na ovoj manifestaciji mogu prijaviti Turističkoj organizaciji opštine Medveđa putem telefona +38116891348, ili elektronskim putem na veb sajtu popunjavanjem formulara koji se nalazi ispod ovog teksta.

http://www.tomedvedja.org.rs/index.php/vesti/95-zavicajni-susreti-u-sijarinskoj-banji

(ICJ)