Medveđa Sport Vesti

Završen turnir u malom fudbalu u Medveđi

U organizaciji Turističke organizacije opštine Medveđa a pod pokroviteljstvom Opštine Medveđa, završen je još jedan Velikogospojinski turnir u malom fudbalu „Medveđa 2016“. Na turniru se takmičilo 12 ekipa u kategorijama juniora , seniora i veterana.

Medveđa – U finalnoj večeri, 28. avgusta u kategoriji juniora borile su se ekipe „Auto škola Pravi smer“ i „Luda družina“. Pobedila je ekipa „Auto škola Pravi smer“ rezultatom 3:0.

U kategoriji seniora za bronzani pehar takmičile su se ekipe „Novi Rio“ i „Nije bitno“. Posle izvođenja penala treće mesto osvojila je ekipa „Novi Rio“ rezultatom 2:1.

U istoj kategoriji za prvo mesto takmičile su se ekipe „Stara škola“ i „Mija-Negosavlje“. Posle nerešenog rezultata u regularnom vremenu, posle izvođenja penala pobedila je ekipa „Stara škola“ rezultatom 2:0.

Turnir u Medvedji 003 Turnir u Medvedji 004 Turnir u Medvedji 005

Organizatori su pored pehara i medalja za prve tri ekipe obezbedili i novčane nagrade u visini 50.000, 25.000 i 15.000 dinara.

Na ceremoniji zatvaranja turnira proglašeni su i najbolji golmani, strelci i igrači turnira.

U kategoriji juniora:
Naj bolji golman bio je Jagoš Rakočević
Naj bolji igrač bio je Todor Radojević
Naj bolji strelac bio je Stefan Stanković
U kategoriji seniora:
Naj bolji golman bio je Bojan Zdravković
Naj bolji igrač bio je Stefan Raičević
Naj bolji strelac bio je Nikola Krstić
U kategoriji veterana prvo mesto zauzela je ekipa „Cepelin“ iz Medveđe.

Pehare i medalje kao i novčane nagrade najboljima uručili su Nebojša Arsić, predsednik opštine Medveđa i Goran Ivanović, zamenik predsednika opštine Medveđa.

Turnir u Medvedji 002 Turnir u Medvedji 006 Turnir u Medvedji 007